Etapa județeană a Olimpiadei de Religie

 Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, sâmbătă, 12 martie, la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea s-a desfășurat Etapa Județeană a Olimpiadei de Religie, după o întrerupere de 2 ani din cauza pandemiei.


La evenimentul organizat de către doamna Prof. Laura Lăcraru, Inspector de Religie în cadrul ISJ Vâlcea, a participat doamna Inspector Școlar General Mihaela Andreianu care a apreciat proiectele educaționale desfășurate de către elevi sub coordonarea profesorilor de Religie.

Înainte de a primi subiectele, elevii și profesorii au participat la un moment de rugăciune.

La Olimpiada care s-a dovedit a fi un bun prilej de a pune în lumină activitățile elevilor şi participarea lor activă la ora de religie, precum şi devotamentul exemplar al profesorilor în procesul didactic şi instructiv-educativ, au participat elevi de gimnaziu şi liceu din județul Vâlcea.



Sursa articol publicat pe site - ul Arhiepiscopiei Râmnicului secțiunea învățământ, spot foto Secretariatul Parohiei Băbeni III Valea Mare pe 23 februarie 2019

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia