Mesaj de prețuire și binecuvântare Cu prilejul învestirii cabinetului condus de Domnul Prim-ministru desemnat Nicolae-Ionel Ciucă General în rezervă al Armatei României (video )


 Patriarhia Română, Mitropolia Olteniei, 

Arhiepiscopia Râmnicului, 

Protoieriile Râmnicu Vâlcea, Călimănești și Drăgășani,

Parohiile  Băbeni III-Valea Mare, Ciorăști, Câineni I Și Marcea,

Județul Vâlcea,

Joi 25 noiembrie 2021


Domnule Prim-ministru desemnat Nicolae-Ionel,

Doamnelor și domnilor miniștrii propuși,

Doamnelor și domnilor secretari de stat ai Guvernului României,

 

Am primit cu bucurie vestea desemnării Domnului Nicolae-Ionel Ciucă pentru ocuparea postului vacant de Prim-ministru al Guvernului României, om cu o deosebită activitate Atât politică cât și în domeniul apărării țării în care viețuiește ocupând până la desemnare funcția de Ministru al Apărării Naționale.
Cu prilejul  învestirii Cabinetului prin vot secret de către Parlamentul României și întărit conform procedurii prin pecetea depunerii jurământului urmat de semnarea acestuia în fața Președintelui ca reprezentant al poporului. Vă felicităm binecuvântându-vă noul drum pe care cu multă speranță și încredere pășiți astăzi. Domnule Prim-ministru desemnat, doamnelor și domnilor miniștrii propuși ziua de 25 noiembrie este o zi binecuvântată de Bunul Dumnezeu , în mod deosebit deoarece nu peste mult timp vom sărbătorii prin rugăciune cei 103 ani de la jertfirea pe altarul credinței, unității și al libertății românilor de pretutindeni.
Acești eroi care au luptat în permanență pentru credință, unire și libertate trebuie să fie modele vi pentru fiecare dintre noi, spre săvârșirea binelui comun al societății în care trăim.
Așa să vă ajute Milostivul Dumnezeu!
 
 Sursa text și spot foto Secretariatele Parohiale foto Prim-Ministru desemnat Nicolae-Ionel Ciucă foto logo Guvernul României

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia