Mesaj de felicitare adresat Doamnei Nadia (Nadejda) Comăneci, cu prilejul aniversării a 60 de ani de viață Ambasadorul gimnasticii românești pe Continent American (Video )

 

Distinsă doamnă ambasador Nadia,

12 noiembrie 1961, pentru o tânără modestă și credincioasă familie formată din robii lui Dumnezeu Gheorghe și Ștefania Comăneci domiciliați în Municipiul Onești, județul Bacău reprezintă ziua revărsării binecuvântărilor cerești prin nașterea dumneavoastră. Urmând ca nu peste mult timp mai exact la vârsta de 11 ani când ați avut binecuvântatul prilej să fiți  remarcată de către cuplul de antrenori Béla şi Martha Károly de la clubul sportiv din localitate care împreună cu domnii profesorii din cadrul școlilor absolvite au contribuit la modelarea personalității și zidirea în sufletul micuței Nadia a dragostei față  de simbolurile naționale și valorile identității neamului pe care cu sfințenie le-ați transmis tuturor oamenilor pe care -i întâlniți  îndemnându-i să ne viziteze țara.

În aceste momente pline de bucurie vă felicităm pentru întreaga activitate sportivă depusă de-alungul timpului și totodată, adresăm  mulțumiri în mod deosebit Excelenței Sale Domnul Președinte al României pentru decorația conferită și anume Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer .

Îl rugăm pe Hristos Domnul să vă dăruiască în continuare sănătate, pace și spor în săvârșirea lucrului celui bun

Să ne trăiți întru mulți, buni, binecuvântați și fericiți ani !

Cu aleasă prețuire și binecuvântare

Preoții: Viorel Stoicănescu, Mihai-Iulian Bărbuși, Ion-Sorinel Dițoiu, Gheorghe Anca și Petre Popa.   

Sursa text și spot foto Secretariatele Parohiale 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia