Mesaj de felicitare cu prilejul cununiei civile adresat marii jucătoare de tenis Simona Iuruc ( Halep) video

România, 

Județul Vâlcea, 

Mitropolia Olteniei,

Arhiepiscopia Râmnicului 

Protoieriile Râmnicu Vâlcea, Călimănești și Drăgășani,

Parohiile Băbeni III-Valea Mare, Ciorăști, Câineni I Și Marcea   


Tinerei familii întemeiate precum și tuturor celor prezenți la acest eveniment,

           Am aflat cu bucurie vestea căsătoriei civile dintre domnișoara Simona și domnul Toni, oameni cu frică de dumnezeu, care prețuiesc  cultura și valorile poporului în mijlocul căruia trăiesc. Poporul și Biserica au apreciat contribuția domnișoarei Simona, pentru menținerea unității prin sport și credință acordând cele mai înalte distincții și anume: Crucea Sfântului Andrei a Arhiepiscopiei Tomisului acordată de către Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie Arhiepiscopul Tomisului, în Catedrala Arhiepiscopală din Constanța, Crucea Patriarhală  pentru mireni a Patriarhiei Române, acordată de către Preafericitul Părinte Daniel Patriarhul României, în Reședința Patriarhală din București, urmată de Steaua României în grad de cavaleracordată de către Președinția României, la Palatul Cotroceni Sala Unirii, din București.

           Astăzi miercuri 15 septembrie 2021, ne-am adunat cu toții  pentru a le fii alături celor doi tineri la începutul noului drum le urăm ani mulți încununați cu sănătate, pace și ajutor de la Domnul Hristos, pe toate planurile de activitate.

A se citii la cununia civilă astăzi 15 septembrie 2021, eveniment ce va avea loc în Municipiul Constanța

Sursa text și spot foto Secretariatele Parohiale

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia