Mesaj de condoleanțe Domnul Ivan Patzaichin ambasador al canotajului românesc, fondator al Asociației Ivan Patzaichin-Mila23 și model pentru tineri (video)

Doamnei Elisabeta Lipă Președintele Federației  Române de Canotaj și fost ministru al Tineretului și Sportului 

Domnului Mihai Claudiu Covaliu Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Domnului Ionuț-Adrian Popa Președinte al Clubului Sportiv Dinamo București 

Domnului Carol-Eduard NOVÁK Ministru al Tineretului și Sportului 

Comitetului managerial al Asociației Ivan Patzaichin-Mila23

Familiei marelui sportiv român precum și tuturor acelora care l-au cunoscut și prețuit fiindu-i alături până în ultima clipă petrecută aici pe pământ 



Cu profundă întristare am aflat vestea nașterii în ceruri a marelui sportiv român Ivan Patzaichin în dimineața zilei de duminică 5 septembrie 2021 multiplu medaliat cu aur al competițiilor sportive la care a participat și totodată, distins cu Ordinul Steaua  României în grad de cavaler și două distincții de cetățean de onoare al localității  Mila23 localitatea natală din județul Tulcea, respectiv al Municipiului București.

Prin plecarea sa prematură marele sportiv pe care-l avem aici prezent  prin corpul său de humă pentru a ne lua rămas bun vremelnic păstrându-i în memoria colectivă națională imaginea omului credincios și patriot lasă un gol imens în sufletele celor care l-Au cunoscut ambiționându-i să continue cu perseverență și devotament slujirea sportului și a poporului. 

În aceste momente grele când mergeți spre lumina cea ne înserată a Împărăției  Cerurilor vă mulțumim maestre Ivan, pentru tot ce ați realizat prin contribuția adusă domeniului sportiv adresând cuvânt de mângâiere și binecuvântare tuturor celor care v-au cunoscut.

Îl rugăm pe Hristos Domnul, biruitorul morții să vă odihnească sufletul  în corturile drepților, în ceata sfinţilor cuvioși şi să-i dăruiască odihnă în lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi.

Veșnică să vă fie pomenirea și amintirea din neam în neam și din veac în veac!


A se citii la slujba înmormântării        

 
 Sursa text și spot foto Secretariatele Parohiale foto defunctul sportiv

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia