Mesaj de condoleanțe Adresat familiei Preacucernicului Părinte Florea Popescu

Arhiepiscopia Râmnicului, Protopopiatul Horezu, Către Parohia Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Popești, județul Vâlcea, Marți 23 februarie 2021,

Preacucernice Părinte Protopop, Preacucernici Părinți, Îndurerată familie, Iubiți credincioși prezenți la Slujba Înmormântării Părintelui Florea Popescu, Slujbă oficiată în Biserica Parohiei Popești, Vâlcea. 

Am aflat cu durere vestea mutării din această viață în patria cerească a Părintelui și fratelui nostru fericitul întru adormire robul lui Dumnezeu, preotul Florea, care vreme de 45 de ani a povățuit credincioșii încredințați spre păstorire. Acum în clipa despărțirii vremelnice adresăm familiei și tuturor celor care lau cunoscut și prețuit pe bunul duhovnic cuvânt de mângâiere și alinare pentru pierderea suferită rugându-l pe Domnul Hristos, să așeze sufletul Părintelui Florea, în Împărăția cea cerească alături de Sfinții Săi. Veșnica lui pomenire, din neam în neam și din veac în veac!

 Hristos a Înviat! 

Cu părintești condoleanțe și binecuvântări cerești pentru familia îndoliată a Părintelui și pentru credincioșii pe care i-a păstorit. Cu smerenie și prețuire față de memoria și activitatea fratelui nostru întru Hristos, preoții Mihai-Iulian Bărbuși, Viorel Stoicănescu, Ion Sorinel Dițoiu, Gheorghe Anca și Petre Popa dimpreună cu credincioșii încredințați spre păstorire.

Sursa text și spot foto Secretariatele Parohiale foto Părintele defunct Florea Popescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia