Mesaj de condoleanțe Domnul Paul Deaconu, un om deosebit care a săvârșit o permanentă liturghie îmbinată cu filantropia, prin meseria pe care a practicat-o cu devotament întreaga viață (video)

Luni 26 octombrie 2020,


Parohiile: Ciorăști, Marcea, Băbeni III Valea Mare și Câineni I,

 

Familiei Domnului Paul, colaboratorilor și tuturor celor care l-au cunoscut

 Îndurerată familie

            Am aflat cu tristețe vestea mutării din această viață a domnului Paul, tată, socru și bunic devotat un om care prin activitatea desfășurată a liturghisit permanent Domnului și semenilor cu devotament și abnegație.

            În aceste momente deosebit de grele în care trebuie să ne luam vremelnic Rămas bun , adresăm cuvânt de mângâiere mulțumind din adâncul sufletului pentru ajutorul acordat în sprijinul Bisericii

            Ne rugăm Preamilostivului și celui în Treime Slăvit Domnul Iisus Hristos biruitorul morții, dătătorul luminii și al vieții celei veșnice să odihnească sufletul fericitului întru adormire robul său Paul, în corturile cerești de-a dreapta bineplăcuților săi.    

 
 Sursa text și spot foto Secretariatele Parohiale Foto domnul Paul Deaconu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia