Recital de colinde și acțiuni social-filantropice la Sărbătoarea Nașterii Domnului, în Parohia Băbeni III, Valea Mare (Video)

Astăzi miercuri 25 decembrie 2019, la momentul împărtășirii cucernicilor slujitori credincioșii Parohiei  din satul Valea Mare, orașul Băbeni, Protoieria Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, au avut bucuria de a audia un scurt recital de colinde. De asemenea, tot astăzi cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și sub îndrumarea cucernicilor slujitori neobosiții voluntari ai Parohiei au desfășurat o nouă etapă a proiectului social-filantropic intitulat   „Descoperindu –l pe Hristos Cel născut în ieslea Betleemului și înviat în fiecare casă.„ Proiectul își propune constituirea unei echipe formate din slujitorii Sfântului Altar și asistentul social care vor întreprinde măsuri pentru depistarea și ajutorarea familiilor cu venituri reduse cu numeroși membrii care nu își pot permite multe lucruri ce le ar face viețile mai ușoare.





Sursa Text Secretariatul Parohiei Băbeni III Valea Mare , foto Valentin Baboi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia