Volume dedicate cursurilor de definitivat și Gradul II


La Editura Cuvântul Vieții a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei au apărut volumele „Ghid tematic privind prelegerile cursurilor pentru gradul clerical Definitiv” și „Ghid tematic privind prelegerile cursurilor pentru Gradul II clerical”.

Lucrările sunt coordonate de Pr. conf. univ. dr. David Pestroiu.

Potrivit Sectorului Cultural și Comunicații Media al Arhiepiscopiei Bucureştilor, lucrările se adresează clericilor care urmează cursurile de definitivat sau pe cele de gradul II ale Facultății de Teologie din București în vederea obținerii gradelor clericale.

Volumele reunesc fiecare câte 12 studii dedicate mai multor teme esențiale legate de pastorația și slujirea misionară a Bisericii în contextul actual.

Lucrările pot fi achiziţionate prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la tipografia@patriarhia.ro, editura@patriarhia.ro sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Sursa articol consemnat de Iulian Dumitrașcu și publicat pe site-ul Agenției de știri Bazilica secțiunea Prezentare Carte foto copertă apariție spot foto Secretariatul Parohiei Băbeni III Valea Mare pe 1 iulie 2019

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia