Mesaj de felicitare adresat Preasfințitului Părinte Veniamin Episcopul al Basarabiei de Sud

Preasfințite Părinte Veniamin,

Astăzi 11 iunie 2018, ați ajuns la cea de a patruzeci și treia floare pe care ați adăugat – o în buchetul vieții Preasfinției Voastre. Cu acest binecuvântat prilej ne alăturăm și noi fraților slujitori și credincioșilor dreptmăritori din reînființata Episcopie a Basarabiei de Sud, pe care cu voia Atotputernicului  și milostivului Dumnezeu o cârmuiți pe calea mântuirii.
Adresăm Preasfinției Voastre doriri de sănătate, pace, zile îndelungate arhierie rodnică. Ne rugăm Duhului Sfânt pe care l – ați primit de la Hristos, prin Taina Hirotoniei în treptele clericale să rămână asupra Preasfinției Voastre, luminându –vă și călăuzindu –vă pașii spre împlinirea lucrării unitare a Biserici și binele poporului .

Să ne trăiți întru mulți ani și să vă pomenească Domnul Dumnezeu întru Împărăția Sa, totdeauna acum și în veci. Hristos în mijlocul nostru!

Dat în Bisericile Parohiale Ciorăști, Câineni I, Marcea și Băbeni III Valea Mare, Protoieriile Drăgășani, Călimănești și Râmnicu Vâlcea, din cadrul Patriarhiei Române, Mitropoliei Olteniei și Arhiepiscopiei Râmnicului, județul Vâlcea.     
 

                                                             
Sursa text și spot foto Secretariatul Parohiei Băbeni III Valea Mare 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consiliul Național Bisericesc reunit în ședință de lucru

Biserica Ortodoxă Română, un actor principal în menţinerea sănătăţii românilor. În Patriarhia Română funcţionează 45 de instituţii medicale şi farmaceutice

31 ianuarie 2018. Parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân la Mănăstirea Cozia